Om oss

Bli bekant med oss – Föreningen Agazi Alumni i Sverige!

Välkommen till gemenskapen som sträcker sig över gränser och brygger samman tigreaner i Sverige. Vi är en ideell organisation dedikerad till att skapa en stark och samhörig gemenskap samtidigt som vi strävar efter att göra en positiv inverkan i Tigray.

Vår Mission

Vi är drivna av en passion att stärka banden mellan tigreaner i Sverige och främja utbildning i Tigray. Genom medlemmarnas avgifter och generösa donationer strävar vi efter att stödja studenter, lärare, skolor och samhällen i Tigray.

Inklusiv Gemenskap

Hos oss kan vem som helst bli medlem. Vi tror på en inkluderande gemenskap där oavsett bakgrund eller övertygelse är välkomna. Vi strävar efter att skapa en plats där människor kan dela sina erfarenheter och skapa varaktiga relationer.

Oberoende av Politik och Religion

Vår förening är stolt fri från politisk och religiös påverkan. Vi fokuserar istället på att bygga broar och främja samarbete utan att låta yttre påtryckningar styra vårt uppdrag.

Globala Rötter, Lokal Inverkan

Vi är en gren av Agazi, med huvudkontoret beläget i Adigrat. Vår strävan är att påverka lokalt här i Sverige och samtidigt bidra till det övergripande målet för hela Agazi-organisationen.

Anslut dig till Föreningen Agazi Alumni i Sverige och bli en del av en gemenskap som gör skillnad. Tillsammans bygger vi broar mellan generationer och länder för en ljusare framtid.