Ett Gott Nytt År från Agazi Alumni – Framåtblick mot 2024

Vi på Föreningen Agazi Alumni i Sverige vill önska er alla ett riktigt Gott Nytt År! Det är med stor glädje och förväntan vi tar emot 2024 och vi vill dela med oss av vår optimism inför det kommande året.

Under det nya året kommer vår förening att fira en viktig milstolpe – vi fyller 20 år! Det är en tid att reflektera över och vara stolta över vår historia. Sedan starten har vi arbetat hårt för att främja utbildning och stötta elever, lärare och skolor i Tigray. Vårt engagemang och vår strävan att göra en positiv skillnad har varit och kommer alltid att vara hjärtat i vår förening.

Vi vill ta tillfället i akt att påminna er om de insatser vi har gjort tillsammans. Genom åren har vi kunnat bidra till att förbättra utbildningsmöjligheterna för många unga människor i Tigray. Genom att tillhandahålla resurser och stöd har vi hjälpt elever att nå sin fulla potential. Vi har även stöttat lärare och skolor genom att erbjuda material och diverse saker för att förbättra undervisningskvaliteten.

Vi är stolta över vad vi har uppnått hittills, men vi vet att det finns mer arbete att göra. Vårt engagemang för att förbättra utbildningen och samhället i Tigray kommer att fortsätta starkt under 2024. Vi kommer att fortsätta att arbeta nära skolor och utbildningsinstitutioner för att identifiera behov och erbjuda stöd där det behövs som mest.

Vi vill också ta tillfället i akt att uppmana er, våra medlemmar, att vara aktiva och stödja föreningens tillväxt och positiva påverkan på samhället. Genom att betala era medlemsavgifter bidrar ni till att vi kan fortsätta vårt viktiga arbete. Var med oss när vi firar 20 år av framgångsrik verksamhet och hjälp oss att göra ännu större skillnad under det kommande året.

Vi är övertygade om att tillsammans kan vi fortsätta att skapa en bättre framtid för unga människor i Tigray. Genom att vara en del av Agazi Alumni-familjen kan ni vara med och göra verklig förändring och ge hopp till många. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med er och göra 2024 till ett fantastiskt år för oss alla.

Återigen, ett Gott Nytt År till er alla från Föreningen Agazi Alumni i Sverige!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *